Hoppa till sidans innehåll

Föreningen


Klubben

Trollhättans IF Friidrott bildades 1906 och har idag cirka 60 medlemmar. Vi är idag en ren långdistansklubb med både elit och motionslöpare i olika åldrar (15-75 år) med en sak gemensamt - ett brinnande intresse för löpningen.

Våra arrangemang

Trollhättans IF Friidrott arrangerar årligen TIF-terrängen som numera är Sveriges äldsta terränglopp och brukar genomföras under Mars-April på Bergtäkten i nordvästra Trollhättan. Vi arrangerar även tillsammans med Trollhättans SOK årligen Kraftprovet som brukar avgöras på fredagen under Fallens dagar 

Under vinterhalvåret November-Mars arrangerar vi årligen Vinterserien tillsammans med andra klubbar i Västergötland. Denna serie består av totalt 6 deltävlingar som avgörs på olika platser i Västergötland ungefär var tredje vecka. Vinterserien är sedan 2007 en öppen tävling där alla har möjlighet att samla deltagarpoäng och löparpoäng. I Vinterserien ingår även en lagtävling mellan arrangörsklubbarna. Löpare som springer för någon av arrangörsklubbarna samlar in lagpoäng till lagtävlingen. Arrangemanget är mycket uppskattat av många och erbjuder tillfällen i vintermörkret att träffa andra löpare eller för att testa vinterformen.

Vi arbetar kontinuerligt med att förbättra servicen kring samt vidareutveckla våra arrangemang så att alla ska få en så positiv upplevelse som möjligt

Kontakta oss

Vill Ni vara med och träna tillsammans med oss kontakta i första hand vår träningssamordnare Per Strömberg. Ni kan även komma i kontakt med oss på klubbens Facebook-sida.

Trollhättans IF Friidrott
Enebacksgatan 49 C
462 41 Vänersborg
Telefon: 0733655864

Postgiro: 596703-9

Styrelse

Ordförande Peter Strömberg
Kassör Jan Svensson, Enebacksgatan 49 C, 462 41 Vänersborg
Sekreterare Per Strömberg
Ledamoter Dan-Åke Johansson, Ove Martinsson, Frank Adolfsson Frida Söderqvist
Suppleanter  Peter Gross, Alexander Sandström, Roland Ryden
 
Träningssamordnare Per Strömberg
Informationsansvarig  

Medlemsavgifter 2020

Vuxen: 400 kr
Stödmedlem 150 kr
Ungdom t.o.m. 22 år:              200 kr

Familj                                                      600 kr

Uppdaterad: 18 JAN 2016 20:38

Postadress:
Trollhättans IF FIK - Friidrott
Enebacksgatan 49 C
46241 Vänersborg

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info